miércoles, 3 de octubre de 2012

Retrobada Marta-Dati

Hola!!

Sí,sí... aquí estic una altra vegada...Segur que pensàveu que ja havia abandonat... Fa molt que no escric a la meva Dati perquè amb la calor sincerament, no tenia ganes. Jo crec que això és una cosa que faig perquè vull, no la necessito per res i si no estava inspirada per escriure o no tenia ganes...doncs...Es lo que hay!

Però mira, jo que pensava que fins desprès de les vacances no escriuria res i ves per on, avui he rebut un mail d'una noia que no conec però que ha passat pel blog i he pensat: pobre blog abandonat! Això m'ha fet il·lusió perquè vol dir que tot i que no he escrit en un munt de temps, encara hi ha gent ( que no em coneix) que em visita!

Perquè sincerament...els incondicionals ja sé que sou allà, entrant de tant en quant a la Dati o esperant que el vostre lector de feeds us marqui que hi ha novetats a la datilera...jeje  Doncs aquest post és per vosaltres també!!

Mmm ara que penso també li dedico a la Gemma, que és qui em va impulsar a fer aquest blog compartint les meves cosetes i la que avui m'ha fet reaccionar també i, sense ella saber-ho ha posat el seu granet de sorra perquè ara estigui escrivint-(vos).

No penseu que no he publicat perquè no havia fet res aquest estiu!!! nononono!! He fet algunes cosetes i poc a poc us les aniré ensenyant (com si fossin noves...) :)

A mí és que m'agrada fer coses, però necessitaria un "pinche" que fés les fotos, les retoquès, escribís el post i el publiquès!!!! Algún periodista o il·luminat que ho vulgui fer??? Jo a canvi li faria cosetes....aixxxx. No cola,no? Bé, doncs ja ho aniré fent jo .....grrrr Haureu de tenir paciència llavors!

Imagineu!! Si encara no he publicat les fotos de la Crafty Party que vaig organitzar a Cubelles el passat març!! Jo crec que a aquest pas, les faré servir per engrescar-vos per una futura party...

I sobre el grupet de les arts, no us he dit res tampoc??Bufff si que us esteu perdent coses...

En fi... que aquest post en forma de diari s'acava per informar-vos que a partir de la setmana que ve tindreu notícies meves des de un altre lloc del mapa...un lloc on em tornaré boja i potser, us faré una mica d'enveja.... jejeje Espero tenir la suficient energia a les nits (i wifi) per poder explicar-vos cosetes i sobretot, agafar un altre cop el ritme amb el blog!

I sinò... la blogosfera està plena de frikis com jo!

Bon inici de curs!

Marta

2 comentarios: