jueves, 5 de abril de 2012

Faldilla Datistyle

L'any passat vaig fer un curs de patronatge i vaig descobrir que el món dels patrons no és lo meu. No tinc paciència per anar marcant, mesurant, posant agulles, embastant, reembastant....Tot perquè desprès la peça de roba que estàs fent amb tanta il·lusió et vingui gran, o petita, o coixa o deforme....

En fi, que passsooo totalment!! L'altre dia vaig agafar un tros de roba i vaig decidir fer una faldilla: Mesures??? sí, a ojímetro Patrons? sí,  freestyle i així successiment...

Primer vaig fer la faldilla amb uns quants plecs, obviament cosits directament a la màquina
Desprès ( i contra la meva voluntat) li vaig posar un forro que tant em va recomenar la de la botiga de les teles, el poso sense vol tal i com em va dir. Problemes de la tela de forro? Doncs que es desfilen cosa mala! Cada vegada tenia menys forro i més desfilat! Una vegada aconsegueixo muntar-lo sota l'altra tela... m'ho emprovo i veig que és petit...Conclusió...Fora forro... retallat està per allà sota al costat de les meves vergonyes!

Hauria d'haver-me fet cas i posar a sota el que jo volia, el tul verd. Al final, nomès l'he posat a la punta perque sobresurti una mica juntament amb una puntilla una mica cursi però que m'encanta!

Com diu el Toni... "La frontera entre lo moderno y lo hortera es muy fina y a veces la traspasas...." --> Y a mí què!!5 comentarios:

 1. jeje tot el que explique em sona moltíssim :). Amb la meva màquina de cosir tinc una relació complicada i encara no he aconseguit fer-me res que sigui prou digne.

  Així que moltes felicitats per la teva faldilla! Sí, potser per sota té els fils del forro però quina ilu portar una cosa feta per tu. La pràctica fa al mestre!

  ResponderEliminar
 2. Me encanta Dati! Que grande es Toni y qué enorme eres tú! Jajaja Muaaa

  ResponderEliminar
 3. Me encanta Dati! Que grande es Toni y qué enorme eres tú! Jajaja Muaaa

  ResponderEliminar
 4. Me encanta Dati! Que grande es Toni y qué enorme eres tú! Jajaja Muaaa

  ResponderEliminar