lunes, 16 de abril de 2012

1 Projecte en 5 min - La caixa de botons

Aquest projecte descriu el que m'agrada fer:

Barrejar materials i tècniques + Organitzar + Reutilitzar

Cada vegada que he de transportar el material per donar algun curs, poso en un lloc diferent els botons i he decidit que ja que m'agrada tant tenir-ho tot ben organitzadet i classificat  (qui em coneix ho sap bé!), necessitava definir la caixa "de viatge" dels botons, perquè els que estàn a casa ja sabeu que estàn als pots de vidre per colors! jiji

Una vegada fet aquest incís, segueixo amb la caixeta dels botons...

Tenia una caixa que em va donar el meu company Jorge (que coneix bé la meva afició per les caixetes metàliques) i amb una miqueta de "guachi" tape i pintura, vaig definir la nova caixeta dels botons!Això no té misteri: Amb el washi tape decoreu la capseta, aprofitant per amagar la publicitat i amb les pintures 3D pinteu el que volgueu. Quan passin 6-8 hores, amb un cop de secador, la pintura aumentarà el seu volum i adquirirà un toc mate i esponjòs.


Sí, vale, això groc amb uns punts vermells volia simular un botó i no va sortir gaire bé.... uppsss

1 comentario:

  1. A mi em mola aixó groc amb punts vermells que és un súper botó molt xuluu!

    ResponderEliminar