lunes, 23 de enero de 2012

Com va anar el taller de sockys al Mercat de la Concepció?

Doncs genial!

Jo crec que va anar genial! Almenys jo m'ho vaig passar pipa!
He de dir que tenia una mica de por abans de començar-lo perquè no savia si els nens sabrien cosir, si s'avorririen, si deixarien a mitges els ninus, si podria ajudar a tots els nens a la vegada..!!! I de veritat, vaig flipar!Em va sorprendre molt la gran capacitat dels nens per aprendre i la seva imaginació per inventar criatures fantástiques.

Del taller van sortir peixos voladors, peixos super herois, serps amb dues cares, nines...Bé, jutgeu vosaltres mateixos...

Aquestes només són les fotos d'alguns dels mitjons que es van fer a la meva taula, el que no us he dit és que tenia dues Joyart girls ajudant-me i gràcies a elles, tot va anar sobre rodes i vam poder dedicar-li als nens el temps que cada un necessitava, gràcies per tot Anna i Laura!


Us deixo amb algunes fotos...

Pssstt!!! Si voleu fer més tallers al Mercat de la Concepció, m'han xivat que el dia 18 de febrer es farà un de perruques coincidint amb el Carnaval! No us ho perdeu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario